Minge de crăciun Ornamente 6pcs Decoratiuni pentru Pomul de Craciun Set Ornamente Incasabilă Pom de Crăciun Draperii Pandantiv de Vacanță

13.46lei 4.98lei

Sku: b113008
Categorie: Home & Garden

Decora pomul de Crăciun cu Bile pentru Pomul de Crăciun!Aceste macaron bile colorate nu sunt ușor de a fi deteriorat sau deformat și vin cu o gaură și un șir de caractere.Aduce o mulțime de distracție și fericire pentru sezonul de vacanță cu cadoul perfect.

Caracteristici:

Material: PP

Culoare: rosu, alb, roz, verde, galben

Dimensiune: 7*6cm/2.76*2.36 inch

Lista:

6 x bile de crăciun

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Calitate exceptionala: Răsfățați-vă în cazuri excepționale Crăciun decor cu minge de set.Făcute de înaltă calitate, material PP, aceste bile lăuda durabilitate excepțională și nu va fi ușor îndoit sau rupt.Fiecare minge exponate detalii rafinate, făcându-le modul perfect pentru a decora copac.

2.Plin de Bucurie Macaron Set: Răspândirea spiritul festiv cu acest frumos Crăciun minge de set cu uimitoare macaron culori, potrivite pentru stilul de Crăciun și garantat pentru a crea o atmosferă caldă și plină de bucurie.Adauga culoare si bucurie de a decor acasă și de a lua gata pentru o vacanță de neuitat sezon.

3.Hassle-Free Draperii: a Face vacanta dumneavoastra de decorare o briza cu noastre de Crăciun minge de set.Fiecare minge are o pre-a făcut gaură și atașat șir de ușor draperii de pe orice suprafețe.Bucurați-vă de ușor, design durabil, care este perfect pentru decor interior si exterior.

4.Multiple Utilizări: Utilizat pentru impodobirea pomilor de Crăciun, dulap uși, ferestre, sau de șemineu, de acest Crăciun minge de set aduce un element de majorete la festivități.A crea o atmosferă veselă și răspândirea fericit atmosfere printre cei dragi cu aceste distracție-umplut pandantive.

5.Dar uimitor: Răspândirea bucurie de vacanță cu incasabilă minge de Crăciun seturi, cadoul perfect pentru familia, prietenii, colegii, colegii de clasă & te.Cu variate culori si modele, aceste de înaltă calitate, ornamente sunt durabile și se va adăuga o atmosferă de sărbătoare la spațiu, fie că este acasă sau de afaceri.

Numărul De Model minge de crăciun agățat ornamente
Setați Tipul Da
Origine China Continentală
Tip de en-Gros no
Electronice no

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *