Deșeuri De Grădină Saci De Mare Capacitate Reutilizabile Frunze Sac De Lumină Gunoi Sac De Depozitare Grădină Gunoi Deșeuri Container Pentru Mușchi Gazon

32.23lei 19.33lei

Sku: b114080
Categorie: Home & Garden

1. Frunze Gunoi pungi cu mânere mari de 53 de litri saci conceput pentru a colecta și stoca frunze, flori, și alte deșeuri de grădină.

2. Aceasta geanta este confectionata din material rezistent din polipropilena (PP) material, care are o excelentă rezistență la rupere si durabilitate, și poate rezista la un număr mare de sarcini grele, fără a rupe cu ușurință.

3. Geanta este echipat cu un puternic mâner pentru transport ușor și se deplasează.Puteți muta cu ușurință în geanta de la un loc la altul, fără griji despre capacitatea de încărcare de sac.

4. Proiectarea de gunoi pungi cu mânere ia în considerare confortul de utilizare.Se poate sta în mod liber, astfel încât nu aveți nevoie de mâini pentru a sprijini sac de colectare a deșeurilor.În plus, acesta are un design pliabil pentru depozitare ușoară și economie de spațiu.

5. Acest gunoi frunze geanta este potrivit pentru pasionații de grădinărit, în aer liber, aspiratoare și alte situații în care cantități mari de deșeuri trebuie să fie eliminate.Acesta vă poate ajuta să colecteze și de a dispune de frunze, flori și alte deșeuri curte mai eficient și de a păstra mediul curat.

Material: PP material țesut

Dimensiune: 22*17*30in

Culoare: Verde

Greutate brută: 0,3 kg

Cantitate: 1buc/3pcs

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Material PP
Origine China Continentală
Forma Runda

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *