Masina Rapid Charginh Adaptor de Mașină, Încărcător de Telefon Cu Dual Retractabil Cabluri de Încărcare Rapidă PD Telefon Scurt-Circuit de Protecție

245.26lei 122.63lei

Sku: b5334

Puncte:

1.Mai multe Funcții: de Încărcare de până la 4 dispozitive în același timp și bucurați-vă de aromoterapie funcție, un mod perfect de a menține masina ta mirosind proaspăt.5-în-1 de design vine cu 2 USB retractabil C+IOS cabluri, 1 USB și 1 PD port, o soluție versatilă pentru diferite dispozitive.

2.Convenabil de Încărcare: Control și de a folosi rapid încărcător de mașină cu ușurință.Cablul se retrage în termen de 80 de cm și interne depozit auto-blochează.Scalabile design asigură o dezordine-free setup și ușoară cablu de ajustare a lungimii, pentru țevi fără sudură de încărcare.

3.Convenabil Forma Cupa: Proiectat pentru a se potrivi masina titularii de ceașcă, nostru rapid încărcător de mașină ține dispozitivul în mână și mașina ta organizate.Cupa în formă de design economisește spațiu și este echipat cu o rezistenta la socuri pad burete pentru a preveni alunecarea.

4.Protecție avansată: Cu supraincarcare, supratensiune, control al temperaturii, și scurt-circuit de protecție funcții, acest rapid încărcător de mașină pentru a asigura fiabilitatea de încărcare.Built-in mai multe suprapreț de detectare cipuri inteligente protejează dispozitivul bateria de la daune, făcându-l o investiție sigură pentru dispozitivul dumneavoastră.

5.Compatibilitate mai mare: Aceasta masina de mare viteză incarcator să satisfacă o gamă largă de modele, inclusiv populare 12V-24V auto și diverse alte modele.Puteți cu încredere conectați și deconectați dispozitivele fără orice probleme de siguranță și putere până dvs. de dispozitive de repede.

descriere :

Încărcare de până la 4 dispozitive simultan cu rapid încărcător auto, proiectat pentru a se potrivi perfect în suportul pentru pahare.Încărcătorul nostru include un auto-retrage interne dulap de depozitare pentru a păstra cordoane de ordine, în timp ce protejează acumulatorul de la suprapreț daune.Potrivit pentru cele mai multe modele de masini, experiență de hassle-free de încărcare de pe-the-go.

Specifice ation:

Nume produs: incarcator auto

Material: ABS+PC+metal

Interfata: USB C cablu*1 IOS cablu*1 USB*1 USB C*1

Afișare tensiune de alimentare: 10-30V

Lungime cablu: 800+/-30mm

Intrare: DC12-24V

Iesire: 100W

Domeniul de aplicare: telefoane mobile/tablete/smartphone-dispozitive electronice

Pachet l-ist:

Rapid Incarcator De Masina*1

Element Dimensiune 14x13x7cm
Tensiune 12V
Origine China Continentală
Afară De Putere 100W
Numele Modelului Încărcător De Mașină
Nume De Brand Ai MAȘINĂ DISTRACTIV
Articol Greutate 400g
Tip De Element Cabluri, Adaptoare & Prize
Tip De Material ABS PC Metal
Caracteristici Speciale fast car charger

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *