Tapiserie Estetice de Decorare Camera Femeie din Africa de Arta de Perete Tapiserii Tapries Decoruri Decor Acasă Dormitor Tesatura Agățat Mari

57.98lei 40.57lei

Sku: b36226
Categorie: Textile De Casa

În beneficiul nostru tapiserie:

1.În contrast cu tapet si vopsea, nostru tapiserii pot schimba modelele de mai multe ori, un mod rapid și luxos mod de a reîmprospăta dvs. acasa, la birou, de studiu, de subsol sau camera de camin.

2.Diferite dimensiuni oferi mai multe opțiuni pentru diferite scenarii de utilizare.

3.Ușor de a plasa și se potrivește într-o mulțime de spațiu de perete.Dormitor tapiserii sunt frumos tipărite și proiectat.Acesta va umple de mare de perete perfect!

★ Tapiserie Material: 100% poliester de Înaltă calitate, care este moale, piele-friendly, ușor și ușor de a închide sau de ambalaj departe

★Tehnologie avansată:adoptă HD avansate de imprimare.culori vii, Clare și linii delicate hemming

★ Utilizate pe scară largă: poate fi folosit nu numai ca agățat de perete decor, dar, de asemenea, fete de masa, decor de perete, dormitor decoratiuni, picnic foi de plajă, șaluri, eșarfe, pături, huse de canapea, etc.

★Ușor De Agățat De Perete: Vom Oferi Gratis Cuie Și Cârlige.Cui Cui Pe Perete, Apoi Atârnă De Cârligul De Pe Unghii, Și Apoi Atârnă De Cârligul De Pe Perete.

După Vânzarea De Servicii:

1. Dacă produsul este lipsă sau rupte pe de tranzit,vă rugăm să ne trimiteți poza,va vom trimite un nou produs pentru tine sauface rambursare completă.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,pls contact cu noi,vom face tot posibilul să vă oferim o soluție,untile mulțumit.

Feedback-ul :

1.Dacă vă place produsul nostru,ai putea să ne dea 5 stele, comentariu și partaja cu prietenul tău.Aprecia este puterea noastră de a deveni o companie mare.

2. Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să contactați cu noi,vom face tot posibilul pentru a vă oferi soluția mulțumit.

3.Vă rugăm să contactați cu noi înainte de a deschide dispute sau să ne dea scăzut stea comentariu.Deoarece contactul direct cu noi, este cel mai bun mod de a găsi o soluție pentru a face să vă mulțumiți.Vom face tot ce putem pentru a face fiecare client fericit.

Personaliza dimensiune, Model, Logo-ul, Numele
CN Fujian
Cadru No
Catalog 2 De mari dimensiuni tapiserie
Design AUBUSSON
Covor De Vânzări Dropshipping și en-gros
Tip De Curățare Mașină De Spălat, Spălare De Mână
Catalog 3 Poliester tapiserie
Model TIPĂRITE, Simplu Vopsit
Model Tip Animale
Catalog 6 Pături tapiserie
Stil Jacquard, Psihedelice murală
Material 100% Poliester
Tapiserie cârlige Da
Catalog 4 Banner tapiserie
Origine China Continentală
Catalog 1 Arta de perete poster
Technics Țesute
Catalog 5 Fondul tapiserie
Forma Dreptunghi
Tip Montare Montare Pe Perete

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *