Chitara Dragoste Inima Star Cheie Lanț Pentru Barbati Femei Dulce Trendy Cool Moda Pandantiv Breloc Rock Punk Vintage Accesorii Cadou

18.68lei 11.22lei

Sku: b208489

Nou și de înaltă calitate!

Descriere:

1. Design personalizat: o combinatie retro-chitară și Pentagrama Design are atât elemente muzicale și un stil retro, care este potrivit pentru instrument muzical iubitorii sau persoane cărora le place stilul retro.

2. Materiale de înaltă calitate: brelocul este fabricat de înaltă calitate din aliaj de zinc, care este rezistent la coroziune și nu este ușor să se deformeze, să asigure pe termen lung durata de viață.

3. Cadou unic de selecție: acest retro chitara stea cu cinci colțuri breloc este un cadou unic, potrivit pentru prietenii tăi, membrii familiei, membrii trupei, sau oricine care iubește muzica.

4. Functionalitate: acesta nu este doar un decor la modă, dar, de asemenea, foarte practic, care vă poate ajuta să gestionați și să organizați tastele pentru a preveni pierderea.

5. Portabil: ușor dimensiunea îl face ușor de transportat și poate fi ușor plasat în buzunare, genți, rucsacuri și alte obiecte.

Caracteristică:

Drăguț și design realist.Aceasta este o modă breloc cu culori strălucitoare, făcându-l ușor pentru tine de a găsi cheile.

Inelul de la chei, nu rugina, durabil.păstrați cheile de organizat.material de buna calitate, măiestrie excelent și aspectul elegant, care poate arăta gustul dumneavoastră și gândurile

Ușor, portabil, elegant si ideal pandantiv pentru chei, telefoane mobile, portofele, masini sau alte elemente fine.

pandantiv breloc sunt bun cadou pentru prieteni, iubit, familie și copii; O bună valentine cadou, cadou de Craciun, cadou de Anul Nou, precum și

Acest drăguț încă breloc este rezistent la tragere și va păstrați-l în siguranță de la chei, rucsaci, posete, haine.Sofisticat design modern si fin artizanale detalii fac din acest inel cheie restante și ochi prinderea.

Material: aliaj de Zinc

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: imaginea de Referință

Pachetul include: 1 buc

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.

2. Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Gen Unisex
Fine sau de Moda Moda
Metal de culoare NICI unul
Tip De Element Brelocuri
Metale De Tip Aliaj de Zinc
Material Metal
Origine China Continentală
Stil Punk

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *