Portbagajul din spate Capacul Interior se Ocupe de Masina din Spate, Portbagaj Cordon de Înlocuire a Trage Coarda Curele Auto-Adeziv Capacul Portbagajului se Ocupă cu Pull

7.82lei 3.12lei

Sku: b195050

Puncte:

1.Performanță de lungă Durată: Fabricat din top-notch materiale, din Spate, Portbagaj Interior Acoperă Mânerul are o calitate excepțională și este extrem de lacrimă și rezistente la uzură.Sale de mare durabilitate și rezistență a asigura o performanță de lungă durată care nu va va dezamagi.

2.Convenabil Portbagaj Deschidere: Ajuta-te pentru a hassle-free de deschidere portbagaj cu Portbagajul din Spate Capacul Interior Mâner.Spune la revedere de la zgâriat mașinile și salut la un acces fără efort.Cu această frânghie atașată la capacul interior, bucurați-vă de confortul de deschidere portbagaj capac în stil, fără a rupe o sudoare.

3.Ușor de Instalare: Cu suprafețe lipicioase pe spate și o auto-adeziv design, acest portbagajul din spate capacul interior mânerul poate fi direct lipit de portbagaj, oferind un mediu stabil și sigur de prindere, fără deplasare.

4.Scop General Design: Cu un design universal, din spate, portbagaj interior capac maner se pot potrivi toate vehiculele și nu deteriora masina ta suprafețe.Este, de asemenea, ușor de instalat și de a elimina, economisind timp și hassle.

5.Generale Design: de a Maximiza masina ta spațiu cu Portbagajul din Spate Capacul Interior Mâner, un must-have instrument care cu ușurință se pliază și se desfășoară acoperirea ta.Sale destul de lungime se potrivește cele mai multe trunchiuri, făcându-l un accesoriu practic pentru aer liber de stocare.Ia al tău acum.

Îmbunătăți masina ta funcționalitatea cu acest înaltă calitate nylon fabricat din Spate, Portbagaj Interior Mâner.Un stabilă și shift-dovada design pentru a vă ajuta să deschideți portbagaj cu usurinta.Dedicat pentru toate vehiculele și un must-have pentru fiecare mașină.Upgrade masina ta cu cei dragi.

Tip proiect: capac Portbagaj trage cablul

Produs material: nylon

Dimensiune produs: despre 20x3cm/7.87x1.18 inci

Culoare produs: negru

Modele aplicabile: General automobile

Lista De Ambalare:

1* - Spate, Portbagaj Interior Capac Maner

Tip Portbagaj Cutie / Punga
Origine China Continentală
Tip De Material nailon

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *