360 de Grade de Rotație Masina Ceașcă Titularul de Telefon Adaptor de Montare Telefon Mobil Clip Bea Cafea Sticla Suport AUTO Masina Sta Organizator

191.84lei 95.90lei

Sku: b194118

Glonțul P oints:

Robust și de Încredere : 2 În 1 Ceașcă Titularul de Telefon de Montare pentru Masina este făcut din material ABS de calitate.Ea are un non-alunecare texturate design cu un mare față de bază.Suport oamenii să folosească pentru o lungă perioadă de timp.

Acces ușor la Instalare : Suport pentru pahare suport pentru Telefon 2 In 1 instalează fără instrumente.Ușor de instalat și de a elimina în câteva secunde.Ușor se potrivește perfect cu baza.

Pe scară largă Compatibile : Suport pentru pahare suport pentru Telefon are rezonabile și științifice dimensiune de proiectare.Cu suport de telefon mobil pot fi aplicate la cele mai multe modele de telefoane mobile.Pahar titularul poate deține cele mai multe dimensiune sticle, cani.

Reglabil de Proiectare : tava Suport pentru pahar cu suport pentru Telefon de Mașină poate fi rotit 360 de grade.Standul are brațele extinse care permit mai larg profunzime și lungimi mai mari.Cu sistem de prindere, se poate securiza dispozitivele cu mai grele cazuri.

Potrivit pentru Cadou : Masina Ceașcă Titularul de Telefon Muntele este locul perfect de Craciun, cadou de vacanță.Potrivit pentru prieteni, familie, colegi, etc. în jurul valorii de tine.Este un trebuie să-au element pentru autoturisme.

Descriere:

Suport pentru pahare suport pentru Telefon are rezonabile și științifice dimensiune de proiectare.Cu suport de telefon mobil pot fi aplicate la cele mai multe modele de telefoane mobile.Pahar titularul poate deține cele mai multe dimensiune sticle, cani.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Greutate produs: despre 450g

Titularul de telefon mobil este potrivit pentru: interior diametru 90mm/3.54 inch

Aplicabile de bază: în 97mm/3.81 inch

Modele aplicabile: cele mai multe modele

Rotație: 360° rotație

Lista De Ambalare:

1buc*2 în 1 masina de ceașcă titularul

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Înălțime Element 36cm
Origine China Continentală
Caracteristici Speciale Masina Suport Pentru Pahare Suport Pentru Telefon
Tip De Element Băuturi Titularii
Lățime Produs 10cm
Tip De Material ABS
Element De Lungime 10/10/36
Articol Greutate 450g

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *