Auto Parasolar Din Piele Ochelari De Fixare Clip Suport Pentru Ochelari De Soare Ochelari De Bilete De Carduri Universal Multi-Funcție Auto Interior

89.47lei 44.71lei

Sku: b149220

Caracteristici;

Funcția: Aceste Parasolar Ochelari Titularii Ține-ți ochelarii de cădere, zgarieturi, sau lipsește.

Nici un Efect La Vedere: Siguranță, se ataseaza la parasolar, nu bloca vederea șoferului.

Compatibilitate: ochelari de soare visor suport Dedicat pentru toate ochelari și ochelari de soare, mai ales cele mai groase.

Nici un Rău Pentru Ochelari Si Parasolar: material Moale face nici un rău pentru arme de ochelari și ochelari de soare.

Produs: masina de rama de ochelari

Culoare: negru, gri, verde

Material: piele PU

Dimensiune: 18*8cm/7.1*3.1

Lista De Produse:

1 bucata masina ochelari holde'

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabilitate mare: masina suport pentru ochelari de soare este realizat din piele Moale și înfășoară întregul ochelari clip, asigurându-vă nu va afecta vizorul tău, precum și ochelari.Aspectul este simplu și elegant.

2.Design practic: ochelari De soare rama este închis de adsorbție magnet, cel mai puternic magnet vigoare face foarte ferm și stabil, și poate fi operat cu o singură mână.

3.Instala Ușor Și Ferm: Doar clip ochelari de soare suport auto peste parasolar, are un dublu snap clip, suficient de puternic pentru a rezista și nu mișca.Clipul este plat și lat, că nu va lăsa urme pe parasolar.

4.Toate-Scop: masina de ochelari de soare titularul este excelent pentru a proteja ochelarii de a fi zgâriat sau rupt în timp ce conduceți.Este 7.1*3.1 și poate stoca nu numai ochelarii, dar, de asemenea, alte mici obiecte, cum ar fi carduri, bani, chei, chitanțe, și driver-ul de identificare.

5.Utilizarea pe scară largă: masina suport pentru ochelari de soare este versatil în utilizare, și se potrivește bine pe viziere de cele mai multe automobile, Suv-uri și camioane, precum și majoritatea de ochelari de soare.

Lățime Produs 0.0inch
Element De Lungime 0.0inch
Origine China Continentală
Tip De Element Fixare & Clip
Înălțime Element 0.0inch
Articol Greutate 1.0kg

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *