Scaun Auto Umplere Decalaj De Desene Animate Scaun Auto Decalaj Buzunare Decalaj Scaun Cutie De Depozitare Pentru Telefoane, Chei, Carduri, Portofel Automative Interior

91.66lei 45.83lei

Sku: b143651

Descriere:

Această practică cutie de depozitare poate utiliza spațiul din mașină decalaj, care poate salva spațiu pentru a stoca unele elemente.Scaunul auto cutie de depozitare poate preveni eficient diverse obiecte mici de la accidental care se încadrează în loc lacune și de a proteja siguranța dumneavoastră de conducere.

Caietul de sarcini:

Nume: Decalaj Scaun Cutie De Depozitare

Material: piele PU+ABS

Aplicație: Mașini, SUV, Camion

Culoare: Bej

Greutate: aproximativ 450g

Dimensiuni: 27*7.8*13.8 cm / 10.6*3.07*5.43 inch

Lista De Ambalare:

Scaun Decalaj Cutie De Depozitare*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Umple Golul: scaunul auto cutie de depozitare poate preveni eficient diverse obiecte mici de la accidental care se încadrează în loc lacune și de a proteja siguranța dumneavoastră de conducere.

2.De lux și Durabil: Acest scaun auto slot cutie de depozitare este de robust material ABS si imitatie de piele, cu cutie de depozitare arata foarte high-end, și este, de asemenea, foarte durabil, rezistent la uzura, și nu este ușor să iasă.

3.Utilizarea flexibilă a Spațiului: Asigurați-vă cotiera de stocare mai organizat pentru a găzdui o varietate de elemente utilizate în mod obișnuit, cum ar fi mănuși, telefoane mobile, tigari, carti de vizita, chei, carduri, monede, bani, și mai mult.

4.Se potrivește cele Mai multe Masini: masina Asta crăpătură cutie de depozitare este potrivit pentru cele mai multe masini.Este vorba despre 27*7.8*13.8 cm / 10.6*3.07*5.43 inch, puteți măsura distanța dintre scaun si consola înainte de a cumpăra.

5.Ușor să se Aplice: nu Există nici un complicat proces de instalare, doar se introduce între consola centrală și scaunul, și puteți avea un frumos și practice cutie de depozitare, fără a se preocupa afectează ajustare a scaunului sau a centurilor de siguranță.

Origine China Continentală
Tip Scaun Crăpătură Cutie De Depozitare / Sac

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *