Motocicleta Suportul pentru Telefon Ajustabil Ghidon Motocicleta Mobil Mount IPX6 Impermeabil de Biciclete Mobil Suportului Adaptor

110.47lei 66.27lei

Sku: b137448

Descriere:

IPX6 rezistent la apa: Acest tip de motocicleta suport de telefon este ușor de utilizat, deoarece este rezistent la apa, conceput cu inele de etanșare, potrivit pentru cele mai ploioase weathers, dar ea nu poate fi înmuiate în apă, protejarea telefonul în mod eficient.

Larga utilizare: Acest tip de mobil mount este potrivit pentru telefoane cu o dimensiune în termen de 7 inci, se poate repara telefonul mobil stabil, evitând alunecarea sau căderea.

Reglabil: Cele mai multe axe de design face mai ușor pentru tine pentru a roti telefonul de suport la 360 de grade, puteți ajusta unghiul liber pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite în direcții diferite.

Vitrate & slot de încărcare: Acolo este proiectat cu o fereastră de pe partea din spate a telefonului caz, puteți realiza fotografii fără a lua telefonul mobil, și de design de încărcare slot este convenabil pentru tine de a încărca smartphone-ul.

Atinge & instalare: puteți atinge ecranul telefonului, fără griji pentru că filmul este făcut de PC film emoționant, potrivit pentru ghidon cu diametru de 22-34 MM.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS, PC, film emoționant.

Culoare: negru.

Dimensiune: aprox. 18.3*10*1.5 CM/7.2x3.94x0.59inch.

Rezistent la apa: IPX6.

Dimensiune telefon: termen de 7inch.

Ghidon cu diametrul: 22-34 MM.

Notă:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Pachetul inclus:

Tip 1:

1 bucată rezistent la apa suport de telefon( cu 1 piesa de fixare de bază și 1 bucată de absorbție a șocurilor garnitura).

Tip 2:

1 bucată rezistent la apa suport de telefon( cu 1 piesa de fixare de bază, 1 bucată de absorbție a șocurilor garnitura, 1 bucată de aliaj de aluminiu adaptor 1 piesă înălțime-creșterea șurub).

Are Difuzor No
Compatibil Marca Universal
Caracteristici Nu Caracteristici
Incarcator No
Origine China Continentală
Numărul De Model EL004835
Nume De Brand elenxs

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *