Auto Universal anti-alunecare Cotiera Saltea de Masaj Anti-skid Pad Pad-Cotiera Capac Consola centrala Masaj Perna

69.49lei 38.24lei

Sku: b1252
Categorie: Piese De Interior

Auto Universal anti-alunecare Cotiera Saltea de Masaj Anti-skid Pad Pad-Cotiera Capac Consola centrala Masaj Perna

Caracteristici:

1. Multifunctional: mat pot fi folosite nu numai ca un non-alunecare mat, dar are, de asemenea, o funcție de masaj.Puteți pune-ți brațele pe saltea în timp ce de așteptare sau de odihnă la semafor pentru a reduce oboseala.

2. Anti-alunecare: Există mai multe puncte de pe suprafața, care crește frecare, și elementele pe saltea nu sunt ușor să cadă.

3. Decorare auto: puteți alege o varietate de stiluri, care pot aduce efecte decorative unice pentru masina ta.

4. Aplicație: Potrivit pentru cele mai multe auto cotiere, nu va intra în conflict cu capac/oarba mecanism, și nu va afecta deschiderea și închiderea cotiera cutie.

5. De înaltă calitate: Realizate din rășină material, rezistent la uzura, lavabile, rezistente la căldură, poate rezista la temperaturi ridicate mai sus 95degC, nu este nevoie să vă faceți griji despre utilizarea de vară.Este mult mai durabil decât tradiționale tampoane de cauciuc.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Nume: Auto Non-alunecare Cotiera Saltea de Masaj

Material: rasina

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

Culoare: ca imagine arată

Lista De Pachete:

1 x Non-alunecare Cotiera Saltea de Masaj

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Tip De Element Cotiere
Extern De Certificare De Testare ce
Nume De Brand AUTO-ză
Origine China Continentală

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *