14PCS de Albine Niveluri Tava Decoratiuni Set de Blocuri de Lemn, Semne de Albine Zi, Consumabile Partid Pentru Bucatarie Fermă Masă Miere Temă de Primăvară

106.09lei 53.05lei

Sku: b122086
Categorie: Home & Garden

Puncte:

A crea o Albina Zi Atmosferă : Bee Niveluri Tava Decoratiuni Set este de a crea o atmosferă confortabilă pentru petreceri, conceput cu tema de Ziua de Albine, plin de miere și Primăvară elemente.

Excelent în Măiestrie : Ziua de Albine Masă de Lemn Decoruri sunt oferind un aspect delicat cu durabilitate excelentă, solid, nepieritor, și nu este ușor de a sparge, realizate din materiale din lemn.

Gama larga de Aplicare : Primăvara Niveluri Tava de Decoratiuni se întâlnesc diferite nevoi în utilizarea de zi cu zi, proiectate cu o gamă largă de aplicații, ideal pentru decoratiuni de masă, masă toppers, centerpieces, rafturi, și altele.

Ideal pentru Albine Părți : Ziua de Albine Niveluri Tava Decoruri sunt perfecte pentru Ziua de Albine, de Primăvară, Anul Nou, Paști, Ziua Sfântului Patrick, nunți, zile de naștere și sărbători, adăugarea de frumusete si eleganta la dumneavoastră acasă și de partid, un drăguț plus pentru decor de Primăvară.

O Familie frumoasă Prezent : Primavara din Lemn, Decoratiuni de Masă sunt mari pentru DIY crafting unic de artă, meșteșuguri, o alegere ideală pentru favoruri de partid si decoratiuni, cadouri perfecte pentru prietenii, vecinii, și familii.

Descriere:

Albine Niveluri Tava Decoratiuni Set este realizat din materiale excelente, prelucrate cu măiestrie rafinat, oferind un aspect delicat și durabilitate mare, perfect pentru petrecerea de provizii și decorațiuni pentru casă.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Dimensiuni: ca în imaginea de mai jos

Greutate: aproximativ 160g

Lista De Ambalare:

14* De Albine Niveluri Tava Decoratiuni

Model Culoare Solidă
Material BUMBAC
Numărul De Model Albine Niveluri Tava Decor
Origine China Continentală
Ocazie Petrecere
Electronice no

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *