Portabil Clubul De Golf Swing Greutate Inel Leagăn De Golf Greutate Inel Leagăn De Golf Warm Up Trainer Forma De Cerc Golf Ponderat Tren Ajutor

42.29lei 25.38lei

Sku: b12146

Puncte:

1.Utilizați pur și Simplu: Obține excepționale club control si precizie cu Leagăn de Golf Greutate Inel.Experiența un veritabil leagăn senzație atunci când de formare fără minge, și de a spori abilitățile dumneavoastră și puterea.Perfect pentru amatorii de golf din toate nivelurile care doresc o mai bună performanță.

2.Utilizarea Durabil: greutatea inelul este realizat dintr-un 145g căptușeală interioară din oțel, care este robust, de lungă durată, și dificil de a denatura.Pentru a se potrivi diferitelor setări și estetica, puteți modifica swing greutate la specificațiile dumneavoastră.

3.Moale la Atingere: Nostru Leagăn de Golf Greutate Inelul este făcut de moale si flexibil material.Acesta oferă un confortabil și mâner anti-alunecare pe club.Șoc-dovada design asigură mâinile tale nu vor simți impactul de fiecare leagăn.

4.Măiestrie rafinat: Bucurați-vă de golf ca niciodată înainte cu ochi-prinderea roșu și negru Leagăn de Golf Greutate Inel.Realizate cu măiestrie superioară, acesta este conceput pentru a adăuga greutate la clubul de golf pentru o mai bună desfășurare a competențelor.

5.Convenabil pentru a Lua: Un golf ponderat inelul pe care le puteți instala pe cap de club în câteva secunde și scoateți atunci când nu este necesar, ceea ce face convenabil pentru a transporta în jurul valorii de și de a practica swing-ul oricând, oriunde.

Greutate 145g, are un cauciuc aspectul în roșu și negru de culoare de potrivire.Perfect pentru on-the-go, este ușor de transportat, permițându-vă să aveți un adevărat leagăn sentiment atunci când practica cu fotografii goale.

Caietul de sarcini:

Rezervorului intern: oțel bloc

Material: cauciuc

Greutate: 145g

Dimensiune produs: despre 8x8x4cm/3.15x3.15x1.57 cm

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Stimulare Lista:

1* Leagăn De Golf Greutate Inel

Tip Antrenor Leagăn
Origine China Continentală
Numărul De Model Leagăn De Golf Greutate Inel

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *