Crăciun Minge de Set Mas Copac Mini Incasabilă mai Multe Culori Agățat de Minge de 2,4 inci Crăciun Fericit Minge de Set Pentru Decor Petrecere

126.68lei

Sku: b118479
Categorie: Home & Garden

ecologic.Ele sunt, de asemenea, inodor și nu este ușor de a deforma sau deteriora, ceea ce le face o opțiune durabilă pentru vacanta ta de decor.

3. Hassle-Free de Afișare: Aceste minge de Crăciun ornamente au un șnur de design care le face ușor de a suspenda pe pomi de Crăciun, rafturi, sau alte interioară sau decor în aer liber.Ele sunt, de asemenea, durabil și nu este ușor să cadă.

4. naments au un aspect neted și sunt rezistente la decolorare.Ele nu sunt ușor pentru a rupe sau sparge, asigurând o utilizare de lungă durată pentru vacanta ta are nevoie de decor.

5. O gamă largă de Aplicații pentru Decoratiuni: plus perfect pentru vacanta ta de decor.Utilizați-le pentru a decora pomul de Craciun, dormitorul, și mai mult.Acestea se adaugă un vesel și atmosferă de sărbătoare la orice ocazie, ceea ce le face ideale pentru zile de naștere, sărbători de vacanță, și ca daruri minunate.

Descriere:

În căutarea pentru perfect decoratiuni de Craciun pentru a adăuga la dvs. de vacanță de sărbători?Cu caracteristici unice, cum ar fi un proces de galvanizare, aceste ornamente sunt puternice și durabile, asigurându-se că acestea vor dura un an la altul.În Plus, acestea sunt ușor să stea pe copac sau în jurul casa ta.

Caracteristici:

1. Tip: Minge De Crăciun Ornamente

2. Cantitate: 30 bucati/cutie

3. Dimensiune produs: diametru(aprox.)6cm/2.36 inch

4. Aplicabile scenarii: pom de Crăciun decorare, decorare dormitor, petreceri aniversare, sărbători de vacanță Aplicabile scenarii: pom de Crăciun decorare, decorare dormitor, petreceri aniversare, sărbători de vacanță

Lista De Ambalare:

1 cutie* Bile de Crăciun

Notificare:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Numărul de Pc-uri 30buc
Numărul De Model Minge De Crăciun
Origine China Continentală
Setați Tipul Da
Electronice no

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *