Tableclothsfactory Rotund Alb Fundal pentru Petrecerea Negru Culoare Solidă Copil de Dus Cerc de Acoperire Tesatura de Fundal de Decor

251.13lei 175.77lei

Sku: b116384
Categorie: Home & Garden

Putem face orice dimensiune, orice model, în funcție de cerințele dumneavoastră.

Pur și simplu spune-ne ideea ta, designerii nostri va face restul.Înainte de imprimare vă vom trimite o dovada pentru a vă asigura că sunteți mulțumit.

1. Măsurați diametrul cercului sta

2. Alege mărimea potrivită în opțiunea dimensiune

3. Spune-ne tema v-ar dori prin caseta de mesaj.

4. Dacă aveți o imagine de referință, vă rugăm să-mi mesaj imagine.

5. Și apoi du-te la casă și de a termina comanda.

6. Odată ce am primit comanda, noi va proiecta pentru tine si trimite dovada prin e-mail în 2 zile lucrătoare, vă rugăm să răspundeți la mesajele noastre.

Caracteristici Cheie Despre Cuprinde:

【Premium Material】cercul fondul capacul este fabricat de înaltă calitate material poliester, bine cusute, mai gros, rezistent, moale la atingere, rezistent la rupere și ușor de transportat.Nici o reflecție, alb rotund fondul de acoperire va oferi un efect bun pentru fotografiere.

【Elastic Design】rotund alb pe fundal acoperă cu o banda elastica pe partea din spate, vă permite să stea pe bară mai ușor.Elasticitatea cerc fondul acoperire vă permite să reglați-l în funcție stea strâns și pentru a preveni alunecarea.

【Aplicarea pe scară largă】Această rotund alb fondul capacul se potriveste pentru o varietate de evenimente, baby shower, aniversare, nuntă, cabină de duș de mireasă, de absolvire, de primăvară grădină, familie, fotografie, filmare video și alte rotund alb fondul decoratiuni de partid.

【Pachetul Include】Veți primi o rundă fondul de acoperire.Notă: Nu include cerc.

Vom folosi o banda elastica cu runda fundal pentru a acoperi cerc.

Ia inspirat de decoratiuni comun de către clienții noștri folosind personalizat rotund fundal.

Despre culoare

Vă rugăm să rețineți că există multe diferite de afișare rezoluție între calculatoare, astfel încât culoarea afișate pe ecran pot a aberațiilor cromatice.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita această situație, vă mulțumim pentru înțelegere.

Model Desene animate de animale
Material Poliester
Numărul De Model LYY
Origine China Continentală
Ocazie Nunta Si Logodna, Botez & Botez, St Patrick ' s Day, Gen Dezvăluie, Petrecere De Ziua, Ziua copilului, Petrecere, Nunta, Absolvire
Electronice no

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *