40V 500W Portabil Stație de Alimentare, 4 Sloturi Invertor, 2 AC Prize, 5 Porturi USB, APLICAȚIE de Control Generator de Energie, în aer liber, Backup

8 588.89lei 3 006.10lei

Sku: b116298
Categorie: Home & Garden

40V 500W Portabil Stație de Alimentare, 4 Sloturi Invertor, 2 AC Prize, 5 Porturi USB, APLICAȚIE de Control Generator de Energie Exterioară, sursa de Alimentare de Rezervă, 4 * 40V 4Ah Acumulator Inclus (ALIMENTARE 75+INSTRUMENTE)

40V LITIU-ION PLATFORMA PUTERI PESTE 75+ INTERIOR, ÎN AER LIBER, INSTRUMENTE

BATERIE de MARE PUTERE de APROVIZIONARE - Suport pentru o varietate de dispozitive: Mini-Frigider (40W) pentru 25 de Ore, TV (105W) de 9.5 Ore, Consolă de jocuri (16W) pentru 62 de Ore.

PUTERE DIFERITE PORTURI de IEȘIRE - de a Construi în 2* 500W AC Prize, 2* 30W USB-UN Porturile și 3* 65W USB-C Porturi.Satisface nevoile de putere în orice Situație.

MULTIFUNCTIONAL DISPLAY LCD - timp Real de mari dimensiuni ecran LCD arată capacitatea bateriei, de ieșire/intrare de informații și reîncărcați timp estimat.Monitorizarea stare de încărcare, în orice moment.

AVANSAT SISTEM de MANAGEMENT al BATERIEI - Emite constant de tensiune cu protecție la scurt-circuit, peste temperatura de protecție, peste protecție de putere și peste protecție de tensiune.

APP INTELIGENT de CONTROL ȘI RESPONSABIL Cu monitorizarea de la distanță și funcția de control.Identifică în mod automat dispozitivele de încărcare scenarii, se oprește atunci când dispozitivul este încărcat complet.

TRANSPORT

Oferim RAPIDA SI TRANSPORT GRATUIT pe toate comenzi SUA

Noi, de obicei se ocupe de comanda in termen de 4 zile (de multe ori de 2 până la 3 zile), si de obicei dureaza 3 zile pentru livrare.Aceasta înseamnă că va primi comanda nu mai târziu de 7 zile de la plata.

Vom folosi USPS, UPS Sol, sau FedEx.

Locale pick-up nu este disponibil în acest moment

Noi NU oferim opțiuni de transport la PO BOX adrese, depozit adrese, sau companie de transport de marfă de adrese.

REVENI

Oferim 30 de Zile de Returnare

Elementul trebuie să se întoarcă în stare NOUĂ și cu ambalajul original

Se întoarce gratuite sunt disponibile

VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A DESCHIDE O CERERE DE RETUR

FEEDBACK-ul

Serviciul clienți este prioritatea noastră

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., de 5 stele, feedback-ul va fi mult mai apreciat și ne va lăsa feedback-ul imediat.

Dacă aveți orice probleme cu comanda, vă rugăm să ne contactați, vom face noastre cele mai bune pentru a remedia problema.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a părăsi orice feedback negativ.

Ne va garanta că problema va fi rezolvată rapid.

Origine NOI(de Origine)

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *