Regina de moda Coroana din Piele PU Regina Tiara cu Bandă de susținere Cosplay Costum Pălării de Bal de Ziua Cosplay Petrecere

68.88lei 48.20lei

Sku: b115943
Categorie: Home & Garden

Regina de moda Coroana din Piele PU Regina Tiara cu Bandă de susținere Cosplay Costum Pălării de Bal de Ziua Cosplay Petrecere

Puncte:

1. Material: de înaltă calitate din piele PU materiale, naturale și inofensive material, inofensiv pentru organism.Obține în formă.

2. Femei PU Piele articole pentru acoperirea capului: de Lux din piele PU regina pălării, potrivit ca adult de sex feminin cosplay costum pentru petrecerea de Halloween elemente de recuzită.

3. Cel mai frumos Cadou: Regina coroana este un foarte confortabil minunat vorbind bucată pentru a surprinde prietenii sau familia.Le puteți purta oriunde și veți fi fericit pentru a le vedea.

4. Ocazii: Potrivit pentru multe ocazii, cum ar fi jocuri cupluri, mascarada petreceri, cadouri, costume pentru petreceri, carnavaluri, Craciun, Paste, revelion, Halloween, etc.

Caietul de sarcini:

Material: PU

Culoare: Negru

Dimensiune: Unul mărime, 57.5*7cm

Conținutul Pachetului:

1 *Rochie de până articole de acoperit capul

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Origine China Continentală
Ocazie Petrecere De Ziua
CN Guangdong
Material Plastic
Electronice no

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *