Creative Plastic de Bucatarie Triplu Filtru de Perisoare din Carne Spade Mingea Filtru de Tăiere Perisoare Scoop Nici unul nu-Stick Cu Mingea Filtru X0A7

1.54lei 0.93lei

Sku: b114456
Categorie: Home & Garden

Plastic Triplu Filtru de Perisoare set Minge de Orez Filtru de Perisoare Mucegai Bile de Pește Bile de carne de Vită Mucegai Linguri de Instrumente de Prelucrare

Puncte:

1Easy pentru Utilizatori: Cu perisoare filtru de mucegai, puteți cu ușurință framanta si forma de orez-carne, găluște cu copiii dumneavoastră.Este simplu de utilizat și distractiv de a participa la.Bucurați-vă de rezultate delicioase și lipirea timp cu familia ta.

2Broadly Folosit: Cu perisoare filtru de mucegai, nu se poate face doar delicios orez, găluște de carne, dar, de asemenea, de a crea diverse alte mesele de zi cu zi, cum ar fi bile de orez, șerbeturi, tort bile, brownie bile, și mai mult.Acesta este un instrument de mare pentru a crește frumusețea și diversitatea de feluri de mâncare.

3Excellent Manopera: Cu manopera excelente și alimente comestibile-clasa PP materiale, puteți face chiftele delicioase cu acest mucegai și bucurați-vă de produse alimentare de siguranță și durabilitate.

4Making Circular de Alimentare: Aceasta perisoare filtru de mucegai este un instrument pentru modelarea și scooping perfect bile de carne, branza, aluat, și mai mult.Ea are o minge lingura mașină care oferă o convexe punct de lingură și o concave cucui punct pentru ușor de turnare.Cu efect anti-alunecare asigură o prindere confortabilă și previne alimentare de la lipirea.

5Unique Design: Cu perisoare filtru de mucegai, puteți ajusta cu ușurință dimensiunea de găluște și le face chiar și rotund.Mucegai este conceput în secțiuni pentru a vă ajuta să separa chiftele și le împiedică lipirea împreună.

Caietul de sarcini:

Nume: Chiftea Filtru De Mucegai

Material: PP

Dimensiune: aproximativ 21*8cm/8.27*3.15 în

Lista De Ambalare:

1* Perișoare Filtru De Mucegai

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate diferi ușor de imagine.

Din cauza diferențelor în manualul de măsurători, vă rugăm să permiteți-diferențele de mărime de 1-2cm.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Origine China Continentală
Tip Carne Și Păsări De Curte Instrumente
Carne Și Păsări De Curte Instrumente De Tip Furci

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *