Respirabil Birou Pernă Antialergică și Sudoare Absorbant Ușor de Instalare și de Curățare Potrivit pentru locul de Muncă și de Studiu Bej

71.16lei 41.26lei

Sku: b103297

Caracteristică:

Artificiale piele de oaie interior auto produse sunt de pluș, neted, plin, elastic, mai cald și mai frumos!Anti-alunecare suport pe spate îmbrățișări pentru scaun pentru a vă oferi protecție completă de scaun de masina de la uzura.Pur manual pentru a adăuga o notă de lux la interior masina.Sale excelente de elasticitate și capabilități de recuperare a asigura o textură bună și simt.

Se răcească în vara și cald iarna, potrivit pentru toate anotimpurile.Ea are excelente temperatură constantă proprietăți, transpirație, respirație, și căldura de retenție.Fibră de lână, de asemenea, are efect de îngrijire a sănătății de a îmbunătăți pielea microcirculația sangvină.Aceste caracteristici vor face condusul mai confortabil decât oricând!

Potrivit pentru orice tip de vehicul și ușor de folosit, Dimensiuni: aprox. 49x 49cm / 19.2" x 19.2" Special non-alunecare PVC puncte pe spate pentru a preveni de la care se încadrează din masina soferului pentru seat.Vine cu bretele și ușor de a instala plăci.Scaun auto perna vine cu robust și durabil accesorii inclusiv 2 de plastic mandrine (care se fixează pe bancheta din spate).Ușor de întreținut, vă rugăm să se usuce curat.

Utilizări Multiple, în afară de a fi folosit ca o mașină pentru a pernei scaunului, pentru a pernei scaunului poate fi, de asemenea, folosit pentru decorarea, scaune, acasă, birouri, canapele, bucatarii, camere de zi, dormitoare, birouri, animale de companie, covoare, etc. Acesta este un cadou perfect pentru tine si familia ta/prieteni.

Caietul de sarcini:

Culoare: Gri, Bej, Negru

Material: lână Artificială (nu real lână)

Dimensiuni: 49x 49cm / 19.2" x 19.2"

Universal Montării =NU

Conținutul Pachetului:

1*perna

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Tip De Material Lână
Origine China Continentală

Trimite Comentariul Tau

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *